> WAŻNE INFORMACJE ODNOŚNIE IMPREZ <
Recenzje
Krecik Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Olsztyn (10.12.2021 20:30)

Super, mnóstwo śmiechu. Krystyna bezbłędna

  • 14.12.2021 21:53
  • |
Sebastian B Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Olsztyn (10.12.2021 20:30)

Super kabaret

  • 14.12.2021 20:25
  • |
Żwania Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Super było

  • 13.12.2021 15:00
  • |
Lutek Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Świetnie ''nawijał'' przez prawie dwie godziny. Dużo śmiechu, częste brawa.

  • 13.12.2021 12:47
  • |
Anja Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Bardzo udany występ. Brawo za omijanie tematów politycznych. Gagi i opowieści z życia wzięte- z odpowiednią dozą dystansu i uśmiechu:)

  • 13.12.2021 11:53
  • |
Marta Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Występ zaczął się punktualnie (prawie). Popłakałam się kilka razy ze śmiechu. Warto było

  • 13.12.2021 11:02
  • |
Greg Kabaret Skeczów Męczących - Najśmieszniejszy Wrocław (11.12.2021 17:00)

Super śmieszny :)

  • 13.12.2021 10:54
  • |
Oliwka014 Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 16:00)

Super, polecam dawno się tak dobrze nie bawiliśmy z mężem od śmiechu buzie nas bolały.

  • 13.12.2021 10:10
  • |
Malwina Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Było super :)

  • 13.12.2021 10:04
  • |
Rodzinkapl Kabaret K2 - Jedziemy dalej Ruda Śląska (11.12.2021 20:00)

Super sobotni wieczór w Waszym towarzystwie, pełne zaangażowanie i ciepłe podejście do widza. Często chodzimy na kabarety, na Waszym występie byliśmy drugi raz i na pewno nie ostatni. Tak trzymajcie ❤️

  • 13.12.2021 10:00
  • |
Magdalena Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Uwielbiam kabaret Nowaki, każdy ich występ jest super. Bardzo dobrze się na nich bawię. Polecam z całego serca.

  • 13.12.2021 09:19
  • |
Slaj Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Grudziądz (11.12.2021 19:00)

Bardzo lubię ten Kabaret, ale niestety ten program mnie nie porwał. Tylko jeden skecz w nowej konwencji, pozostałe robione trochę na siłę.

  • 13.12.2021 09:02
  • |
Michał Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Występ jak zawsze super, świetna atmosfera. Nowy program + wątki regionalne

  • 13.12.2021 08:26
  • |
borowka_1 Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 16:00)

Świetna zabawa, dużo humoru. Dziękuję za miły wieczór :)

  • 13.12.2021 08:22
  • |
Maniek Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Grudziądz (11.12.2021 19:00)

Bylo super

  • 13.12.2021 08:01
  • |
Dawid Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Grudziądz (11.12.2021 19:00)

To był naslabszy kabaret jaki widziałem na żywo. Czuję niedosyt. Szkoda

  • 13.12.2021 07:56
  • |
Katarina Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Występ bardzo fajny, dobra interakcja z widownią, dużo śmiechu. Jednak skecz z księdzem za długi przez co tracił rozmach i humor - krótszy byłby śmieszniejszy i może wtedy zmieścił by się kolejny skecz? Mimo wszystko polecam a Pani Ada cuuuudooo :)

  • 13.12.2021 07:54
  • |
AJ Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Grudziądz (11.12.2021 16:00)

Jak zawsze bombowo!

  • 13.12.2021 07:42
  • |
agaga14 Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Super

  • 13.12.2021 07:42
  • |
GEMAMP Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Cudownie spędzony czas. Uwielbiam Was

  • 13.12.2021 07:36
  • |
Maja Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Olsztyn (10.12.2021 20:30)

Czadowo było:)

  • 13.12.2021 07:22
  • |
Nick Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Było super

  • 13.12.2021 07:15
  • |
Kasia Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Bardzo udany wieczór, duża dawka śmiechu, gorąco polecam !!!

  • 13.12.2021 07:10
  • |
Monika /Tomas Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Super

  • 13.12.2021 07:03
  • |
AraG Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Było mega fajnie. Jak na jedną osobę dał radę.

  • 13.12.2021 06:36
  • |
Kobieta Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Super atmosfera, dużo śmiechu, zabawy i jeszcze raz śmiechu. Igor jesteś super

  • 13.12.2021 05:09
  • |
Agat Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Bez Tomka Marciniaka w składzie, to nie do końca Nowaki. A Pan w zastępstwie bardzo słaby....

  • 13.12.2021 02:58
  • |
Flobert Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 16:00)

Fajnie było, aczkolwiek jestem zawiedziony brakiem Tomasza Marciniaka w składzie. Pan, który go zastąpił był "drętwy". Gdybym wiedział, że będzie osłabiony skład, to zrezygnował bym w udziale.

  • 13.12.2021 02:54
  • |
Madison Kabaret Skeczów Męczących - Najśmieszniejszy Wrocław (11.12.2021 17:00)

Zawsze wysoki poziom, ale na żywo to już petarda

  • 13.12.2021 01:06
  • |
Lord Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Świetna zabawa!!!

  • 13.12.2021 00:05
  • |
Jacuś Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Bardzo mile spędzony czas

  • 12.12.2021 23:17
  • |
Rafał Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Super występ mega zabawa SUPER

  • 12.12.2021 23:05
  • |
Aneta Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Super

  • 12.12.2021 23:00
  • |
Krzys9413 Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 19:00)

Super zabawa serdecznie polecam

  • 12.12.2021 22:14
  • |
mcelunia Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 16:00)

Pełno śmiechu, super

  • 12.12.2021 22:00
  • |
JARO Kabaret Skeczów Męczących - Najśmieszniejszy Bolesławiec (09.12.2021 17:30)

POLECAM !!!!

  • 12.12.2021 21:38
  • |
JARO Kabaret Skeczów Męczących - Najśmieszniejszy Bolesławiec (09.12.2021 17:30)

POLECAM !!!!

  • 12.12.2021 21:38
  • |
Andi1973 Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Lux było ide na następny jak tylko bedzie

  • 12.12.2021 21:36
  • |
Oliwcia sanah - Kolońska i szlugi Tour Nysa (02.12.2021 19:00)

Super koncert! Wszystko dopracowane do perfekcji.

  • 12.12.2021 21:18
  • |
Renia Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Było super

  • 12.12.2021 21:14
  • |
Netzen Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 16:00)

Rewelacyjny występ. Pani Ada wymiata!

  • 12.12.2021 21:13
  • |
K.Z. Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Igor Kwiatkowski jak zwykle nie zawiódł, cudowny czas. Bardzo dynamiczny występ, nieprzewidywalny. Bardzo polecam.

  • 12.12.2021 20:55
  • |
Rafi z Grażynką :) Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Bardzo pozytywnie Igor to jest gość stworzony to pracy jaką wykonuje , bardzo dobrze się bawiliśmy razem z żoną i nie możemy się już doczekać kolejnego programu w jego wykonaniu a dla hejterów bo czytałem różne opinie w internecie możemy tylko powiedzieć aby nie zazdrościli mu jego mega talentu a jeśli już muszą to niech zachowają opinie dla siebie.

  • 12.12.2021 20:51
  • |
Magda MG Kabaret K2 - Jedziemy dalej Ruda Śląska (11.12.2021 20:00)

Najlepszy kabaret! Śmiech od początku do końca! Chętnie jeszcze raz pójdę

  • 12.12.2021 20:47
  • |
K Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Rewelacja :D więcej takich spotkań

  • 12.12.2021 20:36
  • |
omalgonia Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Olsztyn (10.12.2021 20:30)

Uwielbiam kabaret Nowaki

  • 12.12.2021 20:35
  • |
Ana Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Bylo super uśmiałam się

  • 12.12.2021 20:29
  • |
Katarina Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (12.12.2021 16:00)

Super kabaret ,miło spędzony czas i ubaw po pachy

  • 12.12.2021 20:20
  • |
Bea Igor Kwiatkowski - Pół geniusz pół kretyn Suwałki (12.12.2021 16:00)

Super występ.uwielbiam Igora i już nie mogę się doczekać nowego spektaklu.Ubawiłam się do łez,mimo,że niektóre numery już znałam.Nie ma lepszego kabareciarza

  • 12.12.2021 20:11
  • |
Lola Kabaret K2 - Jedziemy dalej Ruda Śląska (11.12.2021 20:00)

Super pięknie, ubaw uwielbiam kabarety

  • 12.12.2021 20:08
  • |