> WAŻNE INFORMACJE ODNOŚNIE IMPREZ <
Recenzje
Ha50 Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (05.04.2019 20:00)

SUPER KABARET

  • 05.04.2019 23:40
  • |
Cyfryna Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Świdnica (05.04.2019 20:30)

Było super. Swietnie się bawiłam.

  • 05.04.2019 23:33
  • |
Maciek Wankiewicz Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Bełchatów (05.04.2019 20:00)

Wspaniały koncert. Doskonały sposób podania muzyki poważnej i klasycznej. Wspaniałe właśnie. Doskonale spędzony czas.

  • 05.04.2019 23:20
  • |
Piszczek Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Piła (05.04.2019 20:00)

wyjątkowi

  • 05.04.2019 23:19
  • |
Robert Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Świdnica (05.04.2019 17:45)

Szału nie było. Ostatnio było lepiej.

  • 05.04.2019 23:00
  • |
Kiero75 Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Wałcz (05.04.2019 17:00)

Krystyna Najlepsza

  • 05.04.2019 21:16
  • |
Marek Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Wałcz (05.04.2019 17:00)

MEGA SUPER

  • 05.04.2019 20:35
  • |
mariolka Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Zamość (10.03.2019 15:30)

ok.polecam :) potrafią rozbawić do łez

  • 05.04.2019 16:33
  • |
Pajuszy NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

Było extra, szkoda tylko że nic nowego nie było. Mimo to i tak uśmiałam się po pachy!!!

  • 05.04.2019 13:41
  • |
Jolisia Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Dzierżoniów (31.03.2019 19:00)

Uwielbiam kabaret Nowaki. Płakałam że śmiechu. Polecam

  • 04.04.2019 23:16
  • |
Marko6730 Paranienormalni - VIP Tour Warszawa (04.04.2019 18:00)

Chłopaki dają radę. Nawet kawałki znane z TV, na żywo i tak bawią do łez. Szkoda tylko, że tak krótko.

  • 04.04.2019 22:07
  • |
alek Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Lublin (31.03.2019 18:30)

Koncert byłby super gdyby słowa wokalistki były zrozumiałe . Niektóre partie utworów były niezrozumiałe ok 70%. Nie wiem czy to wina akustyków czy hali.

  • 04.04.2019 20:15
  • |
Pietruszcia Polska Noc Kabaretowa 2019 Kraków (15.03.2019 20:00)

Bardzo miło spędzony czas, wszystkie występy na wysokim poziomie. Serdecznie Polecam

  • 04.04.2019 13:39
  • |
Amarylis Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Oława (31.03.2019 16:00)

Świetnie spędzony czas :) polecam

  • 04.04.2019 08:20
  • |
Alicja Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Zawiercie (29.03.2019 19:00)

Świetny koncert.

  • 03.04.2019 20:23
  • |
Martyna Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Olesno (30.03.2019 20:00)

Super:)

  • 03.04.2019 13:49
  • |
1 Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Zawiercie (29.03.2019 19:00)

To był bardzo udany wieczór. Wspaniały relaks po pracy.

  • 03.04.2019 12:58
  • |
EUROMAJSTER Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Kielce (31.03.2019 16:00)

SUPER

  • 03.04.2019 11:13
  • |
Arek i Martyna NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

Super !

  • 02.04.2019 21:57
  • |
Joanna Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Kielce (31.03.2019 16:00)

Jak zawsze dowcip i muzyka. Polecam.

  • 02.04.2019 21:08
  • |
Belle Filharmonia Dowcipu i Waldemar Malicki - Klasyka z fortepianem PLUS Częstochowa (17.03.2019 19:30)

Niesamowite przeżycie ! Piękna muzyka, połączona z świetnym humorem :D Z pewnością wrócimy ,,, by posłuchać kolejnych repertuarów :))

  • 02.04.2019 20:24
  • |
wiehoo NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

Witam . Impreza super:-) Mankamentem jest program kabaretu Nowaki. Wszystkie skecze były prezentowane w Nowa TV. Żadnej nowości. Zaś kabaret K2 zaskoczył świerzością. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu u Państwa :-)

  • 02.04.2019 18:41
  • |
Księżniczka Polska Noc Kabaretowa 2019 Wrocław (17.03.2019 17:00)

Polska Noc Kabaretowa 2019 - wartość artystyczna wysoki poziom, bardzo mi się podobało. Miejsce - Hala Orbita powinna mieć większy hol zejście do toalet mało wygodne zwłaszcza dla osób starszych i niepełnosprawnych. Przy dużych imprezach jak np ta -PNK bardzo duża ilość osób w holu uniemożliwiała podczas przerwy dokonanie zakupu na stoiskach gastronomicznych lub przeciśnięcie się do toalet. Plastykowe krzesła uniemożliwiają wygodne oglądanie przedstawienia przez 4 godziny...

  • 02.04.2019 15:23
  • |
Man13k86 Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Dzierżoniów (31.03.2019 19:00)

Ten Kabaret jest Zajebisty a Pani Adrianna to Asieńka na torcie ;) ogromnie polecam zobaczyć ich na żywo

  • 02.04.2019 14:03
  • |
Cristiano NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

Świetnie spędzony czas!

  • 02.04.2019 13:55
  • |
Wojtas NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

Nie da się tego opisać słowami! Kabarecie Nowaki Pani Ado czapki z głów

  • 02.04.2019 11:57
  • |
malija Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Częstochowa (30.03.2019 19:00)

Widowisko artystyczne na niesamowitym poziomie, wzbudzające ogrom emocji przez wzruszenie po euforię. Szkoda, że Sylwia nie wyszła do publiczności, ale może innym razem

  • 02.04.2019 10:01
  • |
Rito NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

Wystawię wam rachunek za masaż moich policzków ! Od śmiania się aż zdrętwiały :)!

  • 02.04.2019 09:41
  • |
Goga Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Lublin (31.03.2019 18:30)

Było super!

  • 02.04.2019 08:59
  • |
Kent NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

Było Super

  • 02.04.2019 08:47
  • |
Asia NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

Super, super. Czekam na więcej. Jesteście cudowni.

  • 02.04.2019 08:39
  • |
piko Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Kielce (31.03.2019 16:00)

Niezapomniane chwile z humorem, wspaniałymi artystami, odbiór na żywo rewelacyjny - artyści najwyższych lotów.

  • 02.04.2019 08:15
  • |
aga NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

no wiadome i oczywiste, Nowaki rządzą, są najlepsi , najśmieśniejsi, czad, mogę ich oglądać zawsze i wszędzie, oby częsciej wydarzeń

  • 02.04.2019 07:58
  • |
NOWA Rewia Kabaretowa Kabaret Nowaki i Kabaret K2 - realizacja TV NOWA Warszawa (01.04.2019 19:00)

Było bardzo śmiesznie u bardzo sympatycznie:) jedyny minus strasznie gorąco ale co tam , chetnie wrócimy alleluja i do przodu

  • 01.04.2019 23:53
  • |
Paiwlys Polska Noc Kabaretowa 2019 Warszawa (24.03.2019 17:00)

Bardzo udany wieczór. Duża dawka śmiechu. Najlepszy był mój ukochany kabaret Smail :)

  • 01.04.2019 23:10
  • |
Han Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Olesno (30.03.2019 20:00)

Super

  • 01.04.2019 22:58
  • |
renipe Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Kielce (31.03.2019 16:00)

!!!!!

  • 01.04.2019 21:06
  • |
Alchem Polska Noc Kabaretowa 2019 Warszawa (24.03.2019 17:00)

Można się ubarwić ;)

  • 01.04.2019 20:20
  • |
Sandra Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Częstochowa (30.03.2019 19:00)

Super robota! Sylwii głos wypas, ale imprezę rozkręcili chłopaki z zespołu. Szacun dla perkusisty za świetne granie i realizatorowi dźwięki, bo był ogień! Dziewczyny też na skrzypcach dały czadu. Polecam i na pewno się wybiorę jeszcze raz mimo 20 minutowego opóźnienia.

  • 01.04.2019 19:19
  • |
heniek Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Kielce (31.03.2019 16:00)

Świętna zabawa, muzyka też.

  • 01.04.2019 18:07
  • |
Pani w czerwonej sukience Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Olesno (30.03.2019 20:00)

Super emocje... rewelacyjny talent.... swietnie spędzony czas … super przywitanie Pań wchodzących. Dziękuje :*

  • 01.04.2019 17:03
  • |
Kazuoo Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Zawiercie (29.03.2019 19:00)

Wspaniała rozrywka.

  • 01.04.2019 16:17
  • |
ewenono Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Zawiercie (29.03.2019 19:00)

rewelacyjnie

  • 01.04.2019 15:12
  • |
zawiedziona Kabaret Nowaki - Za granicą żartu Oława (31.03.2019 16:00)

Z przykrością stwierdzam, ale słabe były te nowe skecze

  • 01.04.2019 14:12
  • |
Aga1988 Polska Noc Kabaretowa 2019 Gdańsk (08.03.2019 20:00)

Prowadzenie i Igor Kwiatkowski super! co do reszty - osobiście średnio ale to kwestia gustu. 4h kabareton wiec każdy znajdzie coś dla siebie

  • 01.04.2019 13:51
  • |
Ceriano Kabaret na Żywo - odcinek 3 Warszawa (31.03.2019 20:30)

Było fajnie, śmiesznie. Pozdrawiam

  • 01.04.2019 13:44
  • |
recenzent Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Kielce (31.03.2019 16:00)

dużo banalnego trywialnego niskolotnego "humoru" mało muzyki

  • 01.04.2019 11:47
  • |
Inka Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Kielce (31.03.2019 16:00)

Prawie dwie godziny wspaniałej zabawy. Chętnie wybiorę się jeszcze kiedyś :)

  • 01.04.2019 11:45
  • |
Marlik Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Lublin (31.03.2019 18:30)

:D

  • 01.04.2019 11:41
  • |
Elisabeth Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Kielce (31.03.2019 16:00)

Witam serdecznie, moja ocena jest najwyższa, chociaż pierwsze wrażenie trochę mnie przybiło. Mianowicie spodziewałam się sekcji rytmicznej, choćby w okrojonym składzie, a ujrzałam sam fortepian..... Ale do rzeczy. Pan Malicki wspaniały muzyk, cudowny prowadzący, wysoka kultura, dowcip a artyści przeszli samych siebie. Cudowne, zdolne artystki ( sopran Pani Anity i umiejętności gry na wiolonczeli i fortepianie Pani Małgorzaty) tenor Pana Marcina z najwyższej półki, to wszystko sprawiło, że byłam na cudownym spotkaniu z humorem, dowcipem a do tego oczarowana różnorodnością klimatów i energią wykonywanych utworów, skeczy, dowcipów politycznych czy obyczajowych. Wyszłam z koncertu oczarowana! Dziekuję

  • 01.04.2019 10:18
  • |