Recenzje
Łukasz Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Świetny program. Rewelacyjne kabarety. Całość trwała 4 godziny. Na ostatnim występie ( Moralnego Niepokoju) byliśmy już zmęczeni. I może dlatego wydawał nam się kiepski. Całość mogłaby być nieco krótsza, choć za całość mocna 5!

  • 25.02.2019 19:35
  • |
MAKSSS Polska Noc Kabaretowa 2019 Szczecin (23.02.2019 20:00)

KABARETY SUPER MOŻE TROCHĘ ZA DUŻO W NICH PRZEKLEŃSTW. WEDŁUG ZASIĘGNIĘTYCH WCZEŚNIEJ INFORMACJI W SERWISIE ESKANDER NIE BYŁO OGRANICZEŃ WIEKOWYCH WIĘC STWIERDZIŁEM, ŻE SPOKOJNIE MOŻNA NA TO WYDARZENIE ZABRAĆ DZIECI. TYM BARDZIEJ, ŻE BYWAJĄC PAROKROTNIE NA WCZEŚNIEJSZYCH WYDARZENIACH BYŁY SPORADYCZNE. MOŻE WYSTĘPUJĄCY WEZMĄ POD UWAGĘ, ŻE RODZINNIE NIEKTÓRZY CHCĄ SPĘDZIĆ TEN CZAS. TAK TO WIELE ŚMIECHU I DOBRE TEKSTY SZKODA TEŻ, ŻE OMDLENIE JEDNEGO PANA PRZERWAŁO TE WYDARZENIE. ŻYCZĘ MU ZDROWIA.

  • 25.02.2019 19:26
  • |
jacek73 Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Warto było przyjść na imprezę typu Polska Noc Kabaretowa. Polecam wszystkim miłośnikom kabaretów.

  • 25.02.2019 19:24
  • |
Wiola Polska Noc Kabaretowa 2019 Zgorzelec (17.02.2019 17:00)

Świetna impreza,kocham kabarety:)z czystym sercem polecam Kabaretomanie:) (zastanawiam się nad pójściem raz jeszcze)

  • 25.02.2019 19:14
  • |
Natalia87 Polska Noc Kabaretowa 2019 Szczecin (23.02.2019 20:00)

Najlepsze kabarety na jakich byłam !

  • 25.02.2019 19:00
  • |
Lucy Polska Noc Kabaretowa 2019 Zgorzelec (17.02.2019 17:00)

Było cudownie! Byłam w zeszłym roku, ale teraz bawiłam się jeszcze lepiej! Będę czekać na PNK2019 ☺ Uśmiałam się, wypłakałam :D Świetny skład kabaretowy! Gorące pozdrowienia dla Chłopców z Kabaretu Smile! :D

  • 25.02.2019 18:42
  • |
Andzia Polska Noc Kabaretowa 2019 Szczecin (23.02.2019 20:00)

było suuuuper

  • 25.02.2019 18:03
  • |
pawlik Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu - realizacja TV Polsat Wrocław (21.02.2019 20:00)

Jak zwykle b dobra zabawa, KSM nie schodzi poniżej określonego poziomu. Jedyny minus to słabe nagłośnienie.

  • 25.02.2019 17:28
  • |
Piotr Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Cztery godziny śmiechu warte wydanych pieniędzy. Nowości przeplatane starszymi skeczami. Polecam.

  • 25.02.2019 17:19
  • |
Dominia Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Kilka godzin śmiechu było rewelacyjnie

  • 25.02.2019 17:03
  • |
Ewika Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Było suuuuuper i chcę to powtórzyć

  • 25.02.2019 16:47
  • |
Izka Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Wągrowiec (24.02.2019 15:30)

Super zabawa jak zawsze śmiechu co nie miara brzuchy aż ze śmiechu bolą fantastycznie

  • 25.02.2019 16:31
  • |
ewpo78 Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Wszystko super. Program rozbawil nas do łez. Naprawdę polecam.

  • 25.02.2019 16:27
  • |
Dorada Polska Noc Kabaretowa 2019 Zgorzelec (17.02.2019 17:00)

Ogólnie było cudownie. W paru momentach zabrakło wyczucia i kultury (wiem, że to kabaret), a w paru momentach skecze miały baaardzo "długą brodę". Pomimo tego na pewno kupimy bilety na przyszłą galę. Pozdrawiam

  • 25.02.2019 16:23
  • |
Pawel Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Kostrzyn nad Odrą (23.02.2019 16:30)

Super!!

  • 25.02.2019 15:59
  • |
Scorpion Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Świetna zabawa, no i rewelacyjny kabaret K2. Choć reszta też trzymała poziom, może z wyjątkiem Moralnego Niepokoju, który lekko zanizal poziom.

  • 25.02.2019 15:56
  • |
żabka Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

super zabawa

  • 25.02.2019 15:30
  • |
Milunnia Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Chętnie pójdziemy jeszcze raz!

  • 25.02.2019 15:27
  • |
YahooF Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Zabawa była przednia! Skecze nowe! Polecam!

  • 25.02.2019 15:14
  • |
Blondi Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Siedlce (23.02.2019 17:00)

Było supeeer dawno się tak nie uśmiałam . Proszę o więcej

  • 25.02.2019 14:24
  • |
iwa Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Najlepszy kabaret to smile.

  • 25.02.2019 14:21
  • |
madziara12 Polska Noc Kabaretowa 2019 Szczecin (23.02.2019 20:00)

Było super... Jak co roku :)

  • 25.02.2019 14:07
  • |
mike Waldemar Malicki - Klasyka po bandzie Siedlce (23.02.2019 17:00)

Doskonała realizacja! Zapraszamy częściej.

  • 25.02.2019 14:07
  • |
Bibka1000 Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Wągrowiec (24.02.2019 15:30)

Było super !!! Nic dodać nic ująć.

  • 25.02.2019 14:02
  • |
K Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Występy jedne były bardziej ciekawe drugie mniej jednak występ oceniam pozytywnie. Co mi się nie podobało to wyciąganie pieniędzy w każdy możliwy sposób: płatny parking, płatna szatnia, rekwirowanie napojów w PLASTIKOWYCH butelkach ( nigdzie wcześniej się z tym nie spotkałam) po to żeby wyciągnąć pieniądze za napoje kupione na miejscu ( bo przecież nikt nie wytrzyma 4 h bez picia i kupi za wyższa kwotę) . Ceny biletów były już chyba wystarczająco drogie a jeszcze te dodatkowe, ukryte opłaty. Wstyd.

  • 25.02.2019 13:55
  • |
kazik Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Kostrzyn nad Odrą (23.02.2019 16:30)

Widziałem, wcześniejsze występy i zdecydowanie bardziej mnie bawiły. Przedstawiony program porwał Nas tylko parę razy. Pozdrawiam i powodzenia.

  • 25.02.2019 13:23
  • |
Winnetou Polska Noc Kabaretowa 2019 Szczecin (23.02.2019 20:00)

Bardzo dobry program. Profesjonaliści na scenie

  • 25.02.2019 13:14
  • |
zenon Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Jak zwykle najwyższa jakość

  • 25.02.2019 12:27
  • |
daglog Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Było super do momentu końcowego gdy wystąpił KMN trochę drętwi w porównaniu do reszty czego efektem były osoby wychodzące z sali w trakcie ich występu. Ale ogólnie brzuch bolał od śmiechu

  • 25.02.2019 12:20
  • |
Mariusz Poćwiardowski Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

super kabaret - bez powtórek i starych kawałków - dawno się tak nie ubawiłem .

  • 25.02.2019 12:19
  • |
martys0402 Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

ŚWIETNIE SPĘDZONY CZAS:)Jak widać loterie faktycznie dzialają :) Serdeczne dzięki za wygrane bilety:) Za rok napewno wybieramy się z mężem ponownie!

  • 25.02.2019 12:11
  • |
Justa Polska Noc Kabaretowa 2019 Szczecin (23.02.2019 20:00)

Super

  • 25.02.2019 11:52
  • |
Elmo Polska Noc Kabaretowa 2019 Szczecin (23.02.2019 20:00)

Wszystko było zaje*iste dopóki nie wypadła akcja z poszkodowanym. Zbyt długa interwencja zniechęciła sporą liczbę widzów. Ja mimo wszystko pozostałem do końca. Do zobaczenia za rok!!!

  • 25.02.2019 11:52
  • |
Gosia Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Salwy śmiechu przez 4 godziny. Serdecznie polecam!

  • 25.02.2019 11:15
  • |
Morgan85 Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Wągrowiec (24.02.2019 15:30)

Bez wątpienia! Najlepszy kabaret w Polsce

  • 25.02.2019 11:13
  • |
Długi Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Artyści świetni jak zawsze. Trochę za drogie bilety i bufet na miejscu. Poz tym wszystko OK.

  • 25.02.2019 11:13
  • |
Luty Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu - realizacja TV Polsat Wrocław (21.02.2019 17:00)

Super

  • 25.02.2019 11:04
  • |
Paulina Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Wągrowiec (24.02.2019 15:30)

Panowie genialni. Szczerze polecam.

  • 25.02.2019 10:59
  • |
gosik Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Boskie przedstawienie:). Pełne humoru i wspólnej zabawy. Na następny rok mnie i rodziny nie zabraknie

  • 25.02.2019 10:26
  • |
:) Polska Noc Kabaretowa 2019 Szczecin (23.02.2019 20:00)

Bylo super :)

  • 25.02.2019 10:21
  • |
Redlock Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Rzędy dostawiane jak np. sektor 27 i 28 były bardzo niewygodne. Po upływie 2 godzin ciężko było na nich usiedzieć i cieszyć się pełnią występów. Sektor 27 miał luzy co powodowało, że przy schodzeniu lub wchodzeniu za każdym razem słyszało się dźwięk "trzaskania" o siebie materiału. Nogi były non-stop podkurczone w kolanach przez niskie osadzenie krzeseł jeżeli ktokolwiek próbował wyjść lub wejść osoby starsze praktycznie nie miały możliwości podkurczenia nóg aby przepuścić innych widzów z związku z tym trzeba było przechodzić "nad" nogami co nie było komfortowe dla osób które chciały wyjść a wręcz żenujące dla osób tam siedzących. Pod tym względem nie można zostawiać suchej nitki na organizatorach. "Dziękujemy za wpłatę mamy twoją wygodę w dupie". Rzędy dostawiane to pomyłka. Co do części artystycznej. Ucierpiała ona przez wzgląd na brak komfortu niemniej bawiłem się dobrze.

  • 25.02.2019 09:57
  • |
Agnieszka91 Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Wągrowiec (24.02.2019 15:30)

Uwielbiam Kabaret Skeczów Męczących i wszystkie skecze :) Jak zawsze świetne skecze, nowe na 15 lecie istnienia Kabaretu :) Myślę, że nie tylko ja, ale cała publiczność była rozbawiona :) Dwie godziny występu minęły bardzo szybko :) Pozdrawiam!

  • 25.02.2019 09:34
  • |
ala Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

bardzo fajna impreza, aż bolał brzuch ze śmiechu :) ale Kabaret Moralnego Niepokoju zdecydowanie stać na więcej :)

  • 25.02.2019 09:33
  • |
Novalijka Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Fantastyczna zabawa! Zresztą jak co roku :) Jeśli ktoś jeszcze nie był, powinien koniecznie się wybrać :)

  • 25.02.2019 09:26
  • |
Paulina Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Głogów (22.02.2019 18:00)

Super

  • 25.02.2019 09:20
  • |
Katrin Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Było super, ubawiliśmy się "po pachy" i choć siedzieliśmy z boku ogromne telebimy dawały wrażenie że jesteśmy przy samej scenie. Polecam

  • 25.02.2019 09:19
  • |
zawada Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Super zabawa. Jedynym słabym punktem ekipy był Kabaret Moralnego Niepokoju, ale i tak ubaw po pachy.

  • 25.02.2019 09:07
  • |
Lelo Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Wszystko super

  • 25.02.2019 09:04
  • |
ATSDs Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Spektakl był super kochamy Polska scene kabaretą :)

  • 25.02.2019 08:25
  • |
Kaja Polska Noc Kabaretowa 2019 Bydgoszcz (24.02.2019 17:00)

Super spędzony czas, jaja niesamowite i same nowe skecze!

  • 25.02.2019 08:16
  • |